Авто Експерт

Ние от Авто Експерт смее специализиран сервиз за автомобили. Предлагаме презареждане на климатици, смяна на гуми, хотел за гуми, почистване на въздушната система на автомобила, автосервиз и др.

Работим 7 дни в седмицата от 09:00 до 18:00 от понеделник до петък и от 10:00 до 16:00 в събота и неделя. Ние сме екип от специалисти, с богат опит в обслужването на климатици и климатичната система на автомобила.

Авто Експерт е специализиран сервиз за смяна на масла и филтри на двигател и скоростна кутия, Смяна на Ангренажен ремък,обтяжна ролка и водна помпа, Смяна на Съединител,маховик,лагер помпа на съединителя, Смяна на спирачни дискове,накладки и спирачна течност, Смяна и ремонт на Стартери и Алтернатори, Ремонт и подмяна на турбокомпресори, Ремонт ходова част и окачване на автомобила, Смяна на масло и филтри на автоматична скоростна кутия.
Освен това, предлагаме и цялостна диагностика и отстраняване на проблеми по климатичната система на автомобила. Предлагаме нашите услуги за климатици на коли в София на възможно най-добри цени, за да ви гарантираме най-доброто обслужване. Затова ако имате проблеми с климатика, свържете се с нас, запазете час и се возете на хладно и свежо във Вашия автомобил.

a4-08-front-01

Работим всеки ден от 09:00 до 19:00

Свържете се с нас
0888 70 53 52 | 08888 50 203

Ние ще ремонтираме вашия автомобил на изгодна цена!

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС